Lær alt om ML

Mesterlære blev etableret i sommeren 2021 af Per Rosenkrantz Holm. Ambitionen var, dengang som nu, at skabe et univers, hvor landets fremmeste kultur- og erhvervspersonligheder kunne udfolde deres professionelle historie til inspiration for andre. På Mesterlære deler læremestrene ud af deres talent, erfaringer, viden og metoder. Det er den kultur, Mesterlære understøtter: Vi tror på, at man i samfundets tjeneste er rundhåndet med sit talent: Vi inspirerer og udfordrer hinanden og gør hinanden klogere.

De første Mesterlære-produktioner var med balletmester Nikolaj Hübbe, professor i pædagogisk psykologi Lene Tanggaard samt kokkene og iværksætterne Claus Meyer og Christian Puglisi, og siden er Mesterlæres bibliotek vokset til over 20 læremestre. Hver Mesterlære favner helt konkrete inspirationer og læringer til et specifikt fag, og det er selve meningen med Mesterlære. Men det har vist sig, at kapitlerne som en bonus også helt naturligt rummer de universelle rækkevidder, at inspireret faglighed smitter på tværs af faggrænser. I sidste ende rammer inspirationen dig måske på et overordnet, eksistentielt plan: Hvordan opnår man det gode arbejdsliv?

Mesterlære er for dig, der elsker at lære – ikke fordi du får et certifikat eller diplom, men fordi du har lyst.

LENETANGGAARD_KAPITEL4

Nye læremestre hver måned

Siden sommeren 2021 har vi udgivet over 20 produktioner. Biblioteket tæller folk som Claus Meyer, Margrethe Vestager, Knud Romer og Hella Joof. Hver måned introducerer vi en ny, velproduceret Mesterlære til dig.

Læremester banner u skilt

Vi er et dedikeret hold af filmfotografer, klippere, producere, tilrettelæggere og journalister, der tror på, at vi kan gøre verden til et bedre sted ved generøst at formidle læring fra landets og i nogle tilfælde verdens bedste læremestre. Det arbejder vi ihærdigt på hver eneste dag fra vores kontor på Frederiksberg.