Om at påtage sig et større værtsskab

Christian Puglisi deler i sin litteraturliste sine helt personligt kuraterede liste over værker, han er rundet af. Du kan her læse eller lytte til en af de mest omtalte bøger indenfor service. Se Puglisis anbefaling herunder.

Setting the Table - The Transforming Power of Hospitality in Business

Danny Meyer

Setting the Table
Faglitteratur, Harper Paperbacks, 2008
En af de bedste restauratører i verden, Danny Meyer, har skrevet en bog om service, som ifølge Christian Puglisi er ”essentiel,” selvom den til tider bliver en kende for amerikansk. Tre ud af fire nye restaurantprojekter mislykkes, og af dem, der bliver ved, bliver kun nogle få ikoniske. Danny Meyer er manden, der som 27-årig startede Union Square Cafe ud fra en god idé og med nogle håbefulde investorer bag sig. I dag er han medejer af et restaurantimperium. Hvordan han gjorde, deler han i denne bog, og det er hans tanker om service og gæstfrihed, der især vækker Puglisis begejstring for bogen.