Læringsrejse

Emne: Storytelling

Topbillede Storytelling

Storytelling

Hvis du ikke selv tror på din historie, hvordan i alverden skal du så få andre til at tro på den? Ligesom Hitchcock, Tarantino og Lars von Trier har alle mennesker en grundtone, og hvis du vil blive bedre til at fortælle historier, hvad enten du arbejder på en powerpoint-præsentation, din virksomheds why eller dit første filmmanuskript, er det et godt sted at begynde: Find og vær bevidst om, hvordan lige præcis din tone klinger. Er du pessimistisk eller optimistisk af natur? Hvordan kan din humor drive fortællingen? Hvordan kan den stå i vejen? Sådan lyder et af rådene fra Adam Price, manden bag blandt andet det verdensomspændende seerhit 'Borgen', i hans Mesterlære om at skabe gode fortællinger.

Udover den Emmy- og BAFTA-vindende manuskriptforfatter kan du i vores forløb om 'Storytelling' møde kapaciteter som Casper Christensen, Knud Romer, Charlotte Bruus og Petra Kleis.

God læringsrejse! 

Den hurtige: Her kommer du direkte ind til de essentielle kapitler, så du kommer hurtigst muligt ind til kernen. Vi har udvalgt 3 kapitler for dig, som kommer til at gennemgå følgende:

  • Kapitel 1: Adam Price er opvokset i et hjem, hvor den gode historie var et evigt omdrejningspunkt. Det er med den baggrund - og uden en formel uddannelse - at han gik i mesterlære og tillærte sig en lang række teknikker som manuskriptforfatter. Det er de erfaringer, han nu giver videre til dig.

  • Kapitel 2: For Adam Price er en af hemmelighederne bag den gode historie, at man fortæller den på en ægte følelse. Med sin egen stemme. Den skal helst komme fra dybt i hjertet. For hvis du ikke selv tror på din historie, kan du aldrig få andre til at tro på den. 

  • Kapitel 10: Adam Price lærte fra en tidlig alder at forholde sig konstruktivt til at blive kritiseret. Det er kommet ham til gode som manuskriptforfatter, hvor man skal kunne håndtere at blive bombarderet med kritik fra alle sider fra idéudvikling til premiere.

Pensum indenfor storytelling

Vi har samlet en kurateret liste over værker, som vores læremestre anbefaler indenfor emnet storytelling.

Storytelling

Jeg har et andet emne jeg gerne vil have en læringsrejse til

Hvis du har et specifikt fokus du gerne vil have en læringsrejse til, så kan du altid tage fat i os på [email protected] eller nedenstående kontaktform. Så vil vi glæde os til at kuratere en specifikt til dig! 

Kontakt os for at få lavet din specifikke læringsrejse

Ved at indsende denne formular, accepterer du, at vi opbevarer de indsendte informationer og kontakter dig vedr. Mesterlære.