MM_profil

Mathilde Mackowski

Spis din favorit først

Om at skabe en legende arbejdsplads

Mathilde Mackowski er co-founder og Chief Visionary Officer for Sinful, der er Nordeuropas største online shop inden for sexlegetøj. Virksomheden har oplevet massiv vækst og formået at gøre en branche, som har været tabubelagt, mainstream gennem formålet 'A playful sexlife for everyone`. Mathilde tager dig i denne mesterlære igennem, hvordan hun skaber plads til leg og visioner i sit liv, og hvordan du kan gøre det samme.

Få adgang til Mathilde Mackowskis Mesterlære

+ et evigt voksende bibliotek af læremestre

Få første måned for

49,-

  • Efterfølgende 99 kr. per måned

  • Fri adgang til alt indhold

  • Ingen binding

  • Nye læremestre hver måned

  • NYHED: Fri adgang til +100 e- og lyd-bøger

Pensum

NYHED

Som en eksklusiv nyhed kan du som en del af dit Mesterlære-abonnement nu gå på opdagelse i alle vores læremestres helt personligt kuraterede litteraturlister.

Læs pensum
MM_trailer

Mathilde Mackowskis Pensumliste

Hva Så

Hva så?! Med Christian Fuhlendorff

Christian Fuhlendorff
”Nul bøger har nogensinde hjulpet mig, men jeg har meget stor glæde af at lytte til folk, der taler med andre folk. I f.eks. en podcast. Der bliver min forestillingsevne stimuleret, og jeg skærper min evne til at forstå andre mennesker. Jeg har hørt virkelig meget ’Hva så?! med Christian Fuhlendorff’, hvor han går en tur med et menneske, som man så får lov at lære at kende. Jeg elsker især, når dem, han taler med, overrasker mig. Hvis en er sygt meget federe, end jeg troede, eller jeg ikke kunne regne ud, hvad vedkommende ville svare. De fedeste afsnit by far er dem med Mikael Bertelsen. Fuck, det er fedt. Jeg elsker det, fordi han bare ikke stopper, han bliver ved og ved og ved, han går simpelthen aldrig hjem, og jeg bliver i tvivl, om det er noget, de har aftalt, eller noget de bare gør for begge at forsøge at vinde det der hanløveræs. Jeg kunne ikke lade være et høre det færdigt, selv ukrudtet i haven blev taget op, så jeg kunne lytte imens. Jeg elsker at blive narret på denne måde, hvor nogen er hurtigere, end min hjerne havde nået at tænke det. Jeg elsker at blive overrasket! Jeg elsker, når der er mere, end det jeg lige troede eller jeg tænker: GUD, det vidste jeg ikke, eller det havde jeg ikke regnet med! Den energi, det der overraskelsesmoment, arbejder vi faktisk meget målrettet med i Sinful. Jeg elsker, hvis folk bliver overraskede over, at noget vibrerer på en anden måde, end de havde regnet med, at selv ledningen er pakket ind, ej, den føles helt vild blød at røre ved, eller ej gud, kan den også det? Lidt det samme lærte min veninde Kim mig, dengang hun arbejdede på et diskotek. Hvis folk står i kø og fryser, så skal vi lige give dem et shot, så de glæder sig til at komme ind. Der lærte hun mig, uden at jeg tænkte over, hvor meget den der positive overraskelse betyder. Mange blev overraskede, da vi i Sinful lavede et samarbejde med butikken Normal. Så står man der i Normal og tænker: Hold da kæft, mand, der er vibratorer i Normal! I en butik, der hedder NORMAL! Så kan vi næsten, som sexlegetøjsvirksomhed, ikke komme meget tættere på at blive kedelige, og det er der jo et vist moment af overraskelse i.”

Få en forsmag

Mest populære indenfor iværksætteri

Hvad er en Mesterlære?

Hvordan får jeg adgang til en mesterlære?

Hvor lang er en mesterlære?

Hvornår kommer der nye læremestre?